2 Aralık 2018 Pazar

2019 The Econo'mist-ik !

Bu bir manifesto ve veya ezoterik bilincin deşifrasyonu.. 
  Artık evrene format atma zamanı geldi, diyor derin dünyanın mütecaviz devleri. Bize kadar, bizim tayin ettiğimiz adaletle (eldeki terazi), ferdan ferda zerk ettiğimiz dijitalle (eldeki mobil telefon),  bilumum zahiri oyunlarla (top) ve eldeki kenevirle bütün dünyanın emperyal tedarikçisiyiz. 
  Tüm portrelerin yönünün tersine olan; Donald Trump bizim tayin ettiğimiz ölçülerde ve bizcileyindir. Fil ki; feng shui felsefesinde uğur, ekonomik güç ve uzun sağlıklı ömür demektir. Ejderha/Dinozor; enerjiyi, tedaviyi, erki ve muktediriyatı temsil eder. Niye feng shui ? Alternatif dinin, yani Budizm in kutsalı ! Ve yine tank, uydudan kontrol edebilecek savaş gücüne ve bu bağlamdaki monarşiye..
  Dünyanın tepesindeki ters istikamete bakan  (ki bunlar bizden değil, zıttımızla kaimdir) Panda; Çin i, Putin ve yandaşlarının Pinokyo yani yalan olduğu, olacağını.. Tam karşılarında, göğsünde aşikar bayrağı ile bir Bulldog yani İngiltere. Ve ortalarındaki mahşerin dört atlısı (tarihin sonuna atfen) ile içinizdeyiz mesajı ! İçi derken belki de  Da Vinci den (2019 ölümünün 500.yılı) esinlenerek (ki o yüzden yazılar tersten) insanlığa ait  tüm kodları -Leylek sembolü ile- transfer edecek şebekeye sahibiz selektörü. Yadsınamaz katkısı; Bulldog un altındaki Gandhi yani Hindistan dan. Hani bizim bile isteye ilkel bıraktığımız ama beyin gücünü ithal ettiğimiz, siber devrimi sipariş ettiğimiz Hindistan. 
  Dünyanın aşağısında ki Nijerya bayraklı seçim sandığı yani Güney Afrika koltuğumuzun altında ! Nasıl mı ? Diğer koltuğumuzun altındaki  güncelleştirilmiş Mona Lisa / Angelina Jolie nin humanist yardımları ve göç manipülasyonu sayesinde.
  Tam da Akdeniz ve Arap Yarımadasının üzerine enjekte edilen Elektrikli Araç, tehditkar kumpasın ve dijitalize uygarlığın globalitik sembolü olmasın ? 
  Agnostik açılımlar ve derin ezoterist yapının manipülatif istifrası belki de bu kapak ? İtirafı, ihtirası, insan medeniyetinin iliklerine işlemiş EGOnomik iltisakı belki de ?
  Amma ve lakin daima tuzak kuranların en hayırlısı söyler son sözü !
"....Rabbiniz tarafından indirilen sözler onları kibirli ve küstah yapmıştır.  Biz onların içine Kıyamet e kadar sürecek kin ve düşmanlık tohumları saldık. Ne zaman savaş ateşini körükleseler, Allah o ateşi söndürür. Onlar daima yeryüzünde bozgunculuk ve anarşi için koştururlar. Allah bozguncuları sevmez. ''  Maide / 64

2 yorum:

  1. Evet yine inanılmaz bir analiz yapmışsın sevgili Cemal sepici böyle bir analizi ancak senin aklın yapar! Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  2. estağfirullah.. var ol ustam

    YanıtlaSil